Breakfast ♥

Om jag bara fick välja en måltid att äta livet ut skulle jag lätt välja frukost. Jag älskar frukost. Jag går bara och längtar till frukost hela dagarna. Går alltid upp långt innan jag behöver och gör frukost och sen sitter jag och äter den långsamt i lugn och ro.


Dagens frukost: Kaffe, finn crisp med ägg, grekisk yoghurt med jordgubbar, hallon, blåbär och banan.

En reaktion på ”Breakfast ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s