28 x 4 x 143 = 16016

God afton mitt herrskap!

I dag har jag haft föreläsning och efter det har jag suttit precis hela dagen och knappat in siffror i Excel. Mucho exciting! Har 28 sidor med observationer, 4 variabler per sida, 143 observationer per variabel. Vilket då slutsummerat blir 28 x 4 x 143 = 16016. Jag ska alltså skriva in 16016 tal för hand i detta dokument. Hann göra sju variabler i dag, så har cirka 12 000 inknappningar to go. Weeeho. måste bli klar i morgon. Huvudvärk på den! Men det blir kul när man äntligen får köra datamaterialet och se vad man får fram för spännande resultat. 


 
Här traskar jag hem från gymmet med Ica kassen i högsta hugg. Oj så hurtigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s