Ingen remiss

I dag var jag hos vårdcentralen, lika fascinerande som vanligt hur #!%?@ dom är där. Alltså förlåt, men de fyra senaste gångerna jag har varit där har jag inte fått en enda rätt diagnos. Fick en rätt diagnos en gång, det var 2007, hade halsfluss, men det visste jag ju själv. Bojkottar dom totalt men nu behövde jag bara en remiss. Vilket jag ringde och bokade tid för. Kom dit. Betalade. In till doktor. Kommer ut. Utan remiss.

Annars har jag tränat och pluggat. Ska börja på en assignment nu innan Mot Alla Odds börjar. Det bästa programet som går på tv atm! Jag har verkligen alltid ogillat program som Big Brother, Top Model och allt vad det är. Tycker det är så larvigt. Mina favoritprogram är Lyxfällan, Mot alla odds, Vetenskapens värld och Debatt. Bra TV!


Bild svt.se

En reaktion på ”Ingen remiss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s