Den som luktar illa ska dööööö

Hola bandola titta under kjola!

Dagen började på löpbandet. Tänkte springa en mil, men efter 6km kom en gubbe som luktade så illa att jag var tvungen att avbryta. Är det något jag verkligen inte tål är det folk (och saker) som luktar illa. Jag får liksom kväljningar och så kommer det små uppstötningar i halsen som att en spya är på väg. Asjobbigt, för folk som luktar illa stöter man ju på lite här och där. Tror jag har lite överkänsligt doftsinne. Tycket det är respektlöst att gå till gymmet med otvättade kläder. Lite deo kan man väl klämma in i armhålan innan ett träningspass också. Det står ju faktiskt till och med en stor lapp på vägen in till gymmet att man ska komma till gymmet i god hygien och att man alltid ska ha rena och fräscha kläder på sig. Vad är folks problem, hallå!? 


Puss till alla som gör jorden till en bättre plats genom att dofta gott. SMACK!

2 reaktioner på ”Den som luktar illa ska dööööö

    1. Jag med!!! Framför allt när det står typ 5 flaskor med desinfektionsmedel och feta papperbehållare mitt i gymmet. När jag blir rik ska jag bygga ett eget gym i mitt hus så man får träna ifred.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s