Starbucks

Mami och papi kom precis hem från en resa och hade den här söta starre muggen med sig till mig 🙂 Så söt!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Gossip Girl inlindad i min värmefilt. Värmefilten är min bästa vän! Utan den är jag en vandrande istapp. Åhh, nu såg jag på klockan att jag ska upp om 7h, hur fasen ska man hinna sova dom där 8h som man ska? Va, va, va? Aja, som sagt är det ju tanken som räknas.

En reaktion på ”Starbucks

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s