Jobbigt

I gar borjade jag dagen med traning, hade pt. Sen skulle jag da laga mat och plugga da jag har tenta idag MEN da hor jag en small och sen slacks hela huset ner. Bilolycka utanfor och bilen krockade rakt in I elskapet. Jobbigt for bilforaren men alltsa nastan jobbigare for mig eftersom jag fick sitta I en ring av ljus och plugga. Sag knappt nat och det var skitirri. Kunde verkligen inte koncentrera mig!! Efter 3h sa borjade magen kurra ordentligt, blev ju avbruten mitt I matlagningen..sa fick ga och kopa pizza. Och den dar jakla elen kom ju inte tillbaka… 6h senare kom den dock och jag fick sitta och plugga sa gott jag kunde till 3 pa natten. Gick upp 5.30 kanner mig ju verkligen superpigg. Dromde aven mardrommar hela natten att jag glomde mitt formelblad till tentan och sen nar jag val fick tag pa det sa spillde nagon kaffe over den sa jag sag inget. Herregud. Har det I tryggt forvar har bredvid mig I alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s