Mikaela bakar

Se där vilken otroligt fin kladdkaka jag bakade i dag! Blir nästan rörd över hur bra jag är i köket. Vicki fick komma hit och slafsa lite på kakan också. Känns riktigt bra att ha laddad med en halv kladdkaka i magen såhär när man har träning imorgon bitti. Så himla mycket mumsigare att spy upp en chokladsmet än typ panerad torsk. På tal om det kanske jag borde gå och lägga mig. Ska upp om 6h. Tänkte försöka sova 7h per natt, går ej så bra. Men det är ju tanken som räknas har jag hört.

2 reaktioner på ”Mikaela bakar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s