Förnedrad

  I dag har jag på mig ett fint linne

Annars är jag upprörd. Försöker ju kolla lite på jobb, men letar inte så febrilt och söker allt som kommer i min väg liksom. Söker bara sånt som jag verkligen, verkligen vill ha. Registrerade mitt CV på en sida och nu har dom i ett par veckor skickat jobbförslag till mig. Känner mig förnedrad. Får liksom förslag som telefonförsäljare och varuplockare i livsmedelsbutik? Blir så jäkla upprörd varje gång dom skickar ett förlsag. Tror dom själva att man bara, men YES har pluggat i flera år för en kandidatexamen i ekonomi och statistik, pluggat företagsekonomi i USA och kör en DUBBEL bachelor, TVÅ EXAMINA… så vill gärna stå på ICA och sortera pulvermos och klämma på falukorvar. Verkligen.

3 reaktioner på ”Förnedrad

  1. Läs dagens Metro ! Det står om Jobb bazar som hålles i Kulturhuset fredag och lördag. Ta med CV och åk dit. Du kanske hittar din drömarbetsgivare där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s