Träna, äta, plugga

I morse blev det lite fail. Gick upp i ottan för att träna, det var -17 så jag tänkte unna mig att ta bussen. Satt på mig träningsbyxor, skor och dunjacka. Gick till bussen. Men den kom ju aldrig. Kollade på tidtabellen och såg att den inte började gå förrens 9 på morgonen (kl var 8). Myyyyyys, så fick gå. Hade ju icke förberett mig för en promenad så benen var som två isstolpar när jag kom fram. Hade ju så klart dragit på mig tränignsbyxorna med största ventilationssektionerna på också. Tinade i alla fall upp mig i solariet efteråt :D.

Annars har jag isolerat mig inomhus. Lagat mat, gjort en matlåda (!!!), pluggat osv.


Har traskat runt i VS mjukisdress hela dagen, sheepherd tofflor och värmefilt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s