Hittat lite hål

Friday! Weeho. Jag kommer dock tyvärr ej ha tid att ta helg men fredag är fredag. Ska ta ett varmt bad nu för att tina upp lite 🙂 sedan ska jag plugga…


Låt er inte luras. Jag är ju som bekant stenhård nykterist så det är diet coke in tha glas.
Förresten kolla flashigt örhäge där, har av någon anledning två hål i ena örat. Kul när man upptäcker hål i kroppen sådär som man glömt bort att man har. Hittade även en navelpiercing här om dag och tänkte ”hur fasen har denna hamnat här?” men sen kom jag ju på att jag hade hål i naveln en gång i tiden. Testade och hålet är fortfarande ett hål. Kul.

3 reaktioner på ”Hittat lite hål

  1. Kommer aldrig glömma när du tog ditt hål i naveln. Hur du faceslamade i glasdisken när du svimmade i ren nervositet så fick jag tvångsmata dig med godis. man kan juh nästan säga att jag har räddad ditt liv en gång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s