Måndilajnen

Uppsatsskrivande, hämta Caesar hos veterinären (gick ganska bra förutom att de råkat spjäla så benen legat lite omlott, vilket nu resulterar i att hans ena ben är lite kortare än det andra, det är bara typ en halv centimeter men hoppas det inte påverkar allt för mycket i hans lilla liv), sedan blev det dans fuego på gymmet. Haha, kände för att testa lite nya träningsformer men detta var inget för mig. Jag behöver lite mer hardcore träning så man svettas och verkligen tar i. Annars bjöd det ju på många skratt. Stackars Vicki dock som fick vända och gå hem eftersom det blev fullt precis när hon skulle klicka ut en biljett. Kom hem och pluggade lite i zombietillstånd. Är så himla trött. Hann bara sova tre timmar i natt. Ska sussa på söta örat nu! Nattialjnen ♥ 


Två blonda studenter på Stockholms Universitet. Dennis påstår sig ha blondare hår än mig. Pffft….!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s