Fredag och Farmor

I dag hade jag bara skola mellan 9-11, riktigt skönt såhär en fredag! Åkte hem till farmor sen. Hon hade köpt strumpor till mig, haha sötis. Hon skulle ju såklart bjuda på lunch och sedan massa fika. Tanter är ju verkligen galna i fika. Wienerbröd, lakritskakor, cookies, sockerkaka, rån…aj min mage. Min lilla farmor ♥

Har haft en jättejobbig och hektisk vecka, så tänker bara stanna hemma och chilla i kväll. Om jag orkar måste jag verkligen plugga också. Men vill helst av allt bara ligga i sängen och kolla på film. Har laddat upp med chips, godis och cola!

En reaktion på ”Fredag och Farmor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s