En vanlig torsdag i Svearike

I dag var det tredje gången den här veckan jag beskådade detta fenomen jag inte kan acceptera. Tunnelbanan är propfull, någon gammal/gravid/skadad människa behöver en sittplats. Alla är upptagna. Folk ser uppenbarligen att denna behöver sitta men orkar inte resa sina feta arslen. I dag fick jag nog, så jag gick faktiskt fram till en sektion och frågade om inte någon kunde offra sin plats för den stackars gubbe som var så ranglig att han knappt kunde stå på benen. Och det var väldigt tydligt att han jagade en sittplats så fort någon gick av, men folk trängde sig före och tog den. Fick bara tomma blickar när jag ställde min fråga. Frågade igen, då får jag en suck från en medelålders kvinna som smäller igen sin bok och ställer sig upp. Riktigt gulligt faktiskt.

Annars blev jag kallad ”jävla muslim” av en gammal man som var ute och joggade i foppatofflor. Trodde först jag hörde fel men sen kom jag på att jag virat min scarf runt huvudet för att inte se ut som en slickad katt i håret då det snöade. Ehhh om jag ser honom igen ska jag kasta en snöboll på honom.

Förutom dessa händelser så har jag haft skola 10-16. Natalie bjöd mig på fika ♥ och nu sitter jag här och pluggar men inser att jag ska upp om sex timmar så kanske borde avrunda. Har dock ej hunnit häften.


Ankiiiiii

4 reaktioner på ”En vanlig torsdag i Svearike

 1. hahaha, att folk ens orkar häva ur sig såna saker, vad paff han skulle bli om han såg dig utan slöjan. För övrigt tummen upp till dig för att du hjälpte rangliga farbrorn 🙂

  1. Ja, helt sjukt? Aldrig varit med om något liknande, kanske för att jag inte är muslim men ändå. Vem säger något sådant?
   Tycker verkligen det är en självklarthet, folk är så jäkla ego.

   Fanniiii btw vi måste ses snart!!

   1. jaaaaa det måste vi verkligen! Har du inget för dig ikväll så kom förbi? Elinalainen o jenny o emelie kommer hit en sväng, vi går nog ut o dansar på nåt häftigt hak ikväll 🙂 Kom med ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s