Mitt 2011 part 3

Juli


Kom hem till Sverige och invigde med en fika på Hermans


Jag och Vicki åkte till mamma och pappa på landet för att samla energi och vara hälsosamma och sånt där. Slutade med att vi plockade blommor. PLOCKADE BLOMMOR!? Ehhh så vi åkte hem nästa dag.


Jag och min syster har lite problem med där där att laga mat. Här gjorde vi en räksallad och ni kan ju se på bilden hur jag tyckte att den smakade. Att man kan misslyckas med en sallad? Typsiskt oss…


Var på Skansen… Men dom hade ju inga roliga djur så vi fick agera själva.

Ehh alltså nej nu tycker jag att vi bryter juli månad här, var verkligen helt deperimerad av att vara i Sverige…det enda jag gjorde var att träna och äta.

Augusti
Var ju inte så mycket bättre den heller. Innerst inne var jag i djup depression. Hade inte planerat in något dessa månader då jag egentligen skulle jobba, men fick ju reda på när jag kom hem att jag tydligen inte skulle det så hade ju NOLL saker att göra. Slutade ju med att vi hände på gymmet varje dag i flera timmar, var ju riktig biff!

September

Fick äntligen reda på hur min höst skulle se ut så bokade biljetter tillbaka till New York och livet blev genast lite lättare!


Någon planterade en solros utanför vårt hus. Så himla schysst!


Festade för första gången på året på Stockholms gator, gick ej så bra att gå. Måste varit någon riktig kvinnohatare som la kullersten i halva innerstaden!


Körde lite semester i Spanien


September var en jättejobbig månad sömnmässigt. Hade världens sömnproblem och kunde verkligen aldrig sova. Det resulterade i att jag blev ett känslomässigt vrak och började typ gråta varje gång jag såg min kanin och en gång började jag gråta i skolan när jag såg en söt get på en bild…ehh.

Kände att dessa månader blev lite deppigt beskriva, men det blev bara en sån omställning att komma hem till Sverige. Träffade så många vänner i New York. Speciellt Sandra som blivit en av mina bästa vänner och det var så jobbigt att helt plötsligt inte kunna prata eller ses när som helst när man upplevt så mycket tillsammans och umgåts i princip 24/7. Så klart var det jättekul att äntligen träffa alla vänner här hemma också. Som jag hade längtat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s