Man lär sig något nytt varje dag

Ja, det gamla uttycket stämmer ju faktiskt. Därför brukar jag varje dag innan jag ska somna tänka på vad jag har lärt mig i dag. Vilket jag nu tänkte börja dela med mig av i min blogg. Det kan ju vara något helt oviktigt till något riktigt intressant och nyttigt. Eftersom jag pluggar så brukar jag ju såklärt lära mig tusen nya saker varje dag, vilket kanske är ganska ointressant för allmänheten. Men här kommer något jag fick veta i går:

På Linnéuniversitetet ges en 7.5hp kurs i Harry Potter vetenskap.

Någon som är sugen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s