En sommaräng i köket

Dagen har spenderats i skolan med föreläsning och uppsatsskrivande. Har haft världens träningsvärk eftersom jag verkligen köttade på gymmet igår, tehehe. Dock var det ju inte lika kul under dagen då jag släpat runt på väskor med böcker, skrivblock, dator, matlåda etc.

Har precis nattat kaninen med mat och en puss, nu kommer ni kanske skratta. Men vet ni vad vi har gjort? Jo vi har lagt ut låtsasasgräs i köket så han kan springa där utan att halka omkring på vanliga golvet, haha! Undar vad målaren tänker när han kommer hit på måndag och ser en gräsmatta i köket. Han kanske tar efter, och så blir det värsta trenden och till slut lägger alla gräsmatta i köket! Värsta succén liksom. Man får ju faktiskt en väldig sommarfeeling när man går in dit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s