Ojdå

Haha, jag tar tillbaka det där med att jag inte hade tusen saker att göra. Det hade jag tydligen visst. Har verkligen inte haft tid att sitta vid datorn. Opponerade i dag, fredagen den 13:onde kl 13. Optimal dag och tid! Annars har jag tenta i Public Finance på söndag, som jag verkligen inte hunniut plugga till, och på måndag börjar jag kursen multivariata metoder. Måste nog börja slipa på matrix algebran…

En reaktion på ”Ojdå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s