Lilla älskling

Nyårsafton var en hemsk dag. Caesar mådde så dåligt. Han skakade, andades jättehäftigt, hade ryckningar och hans ögon var helt röda. Till slut kunde han inte ens stå på benen av smärta och bara föll ihop. Jag har nog aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv. Trodde verkligen att han skulle dö. Fortfarande irriterad över att det inte finns någon akutmottagning som tar emot kaniner i Stockholm! På kvällen verkade han i alla fall må lite bättre, dock fortfarande med häftig andning och skakningar. Så jag åkte in till Bagarmossens djursjukhus för att hämta mer smärtstillade och köpa Critical Care för att kunna tvångsmata honom då han inte åt på hela dagen. Så jag spenderade tolvslaget på en buss!

Var i alla fall hos veterinären i går, där dom la om hans bandage runt kroppen och så fick vi utskrivet ögondroppar. Hans ögon var jätteröda och utploppande, fulla med både kletig och torkad gegga. Nu ser dom mycket bättre ut och hela gårdagen spenderade han med att stänga ögonen. Han har ju inte kunnat sova på hela helgen då det gjort så ont för honom att stänga dem.

Jag har varit helt slut då han ska ha en smärtstillade kl 9.15 varje morgon, annat smärtstillande var 6:e timme, Critical Care var 3:e timme, och nu ögondroppar 2 gånger om dagen. Så har knappt sovit då jag varit tvungen att gå upp var 3:e timme. Sedan har man ju inte sovit så bra då man varit så orolig hela tiden. Han gillar i alla fall att sitta i mitt knä och fastän han mår så dåligt så tar han sig kraft och pussar mig ♥ han förstår nog att jag försöker hjälpa honom.

Nu känns det i alla fall som att det går åt rätt håll. Han har börjat äta jättemycket också. Dock bara om man matar honom.

Har bara lämnat hemmet för att åka till djursjukhus sedan i torsdags, men i dag vågade jag ut mig på en promenad med Vicki. Det var skönt att få frisk luft och tänka på något annat ett tag.


Titta hur slut han var igår. Han bara låg i mitt knä och njöt av att kunna stänga ögonen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s