Oh my…

Fy vilken natt, min syster kom in till mig i går kväll och sa att Caesars ena framtass hänger lite konstigt. Och ja, visst gjorde den det. Kaniner visar ju tydligen inte när dom är i extrem smärta heller så han hoppade runt som en galning i buren. Jag insåg ju efter närmare titt att det antagligen var brutet så ringde runt till varenda jäkla djursjukhus i landet men det var endast i Östersund man kunde åka in akut. I Stockholm fick man bara komma in om man hade katt eller hund. Fick vänta, i vad som kändes en evighet, hela natten på att klockan skulle bli sju på morgonen så jag kunde ringa in till Roslagstull. Så hemskt att bara sitta där och inte kunna göra någonting. Man känner sig så hjälplös när han står där och tassen bara hänger. Fy vad ont han måste ha, satt bara och grät när han stirrade på mig med sina små ögon. Fick i alla fall väcka pappa vid sju och han skjutsade in oss till sjukhuset som konstaterade att benet var helt av. Nu är han inlagd och jag får hämta ut honom vid 16-17. Han måste nu ha gips i sex veckor. 8000 kr + kostad för medicinen som jag inte ens vågar kolla upp går hela kalaset på. FÖR ATT GIPSA EN KANINTASS? Men vafasen ska man göra, går ju inte att sätta pris på ett liv.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s