En gipsad kanin

Var och hämtade min lilla älskling på sjukhuset. Fy vad jag aldrig, aldrig, ALDRIG ska skaffa djur igen. Känner man såhär för ett djur hur känner man då om sitt eget barn skadar sig? Har varit helt darrig, kallsvettig och gråtfärdig hela dagen och hjärtat har pumpat i 190. Det gör så ont att se sin lilla älskling lida av smärta. Nu hasar han runt med sitt gipsade ben och vet inte riktig hur han ska ta sig fram. I början när han precis hade vaknat upp från narkosen såg han helt död ut. Nu har han i alla fall börjat dricka och äta lite.

Nu ska jag vaka över honom dag och natt. Ska göra allt för att han ska bli bra igen


En gipsad och chockerad Caesar


Åt precis middag. Oxfilé, pommes och bea. Kan aldrig sitta fel i min mage. Har knappt ätit på hela dagen så vräkte i mig som en hungrig björn.

Nu ska jag försöka återgå till mitt pluggande. Får se hur det går. Vill bara gå och kika på Caesar hela tiden samtidigt som jag inte vill störa honom.

En reaktion på ”En gipsad kanin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s