Morgonplugg

God morgon!
Sitter och dricker mitt sedevanliga morgonkaffe med lilla kaninen i knät. I bland är han verkligen på gosishumör och vill upp och mysa. Den lilla snuttisen ♥

Har precis installerat mig med mina skolattiraljer och ska plugga en stund. Har inte gått på en enda föreläsning och tänkte läsa in hela kursen på två veckor. Ibland tror jag väl att jag är superwoman eller nåt. Men det är jag ju, så nu sätter vi ett A på denna 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s