Tisdag 12.27

I dag har jag hängt med min syster i Centrum. Vi har shoppat. Köpte två nya CLEAN parfymer till mig själv, foundation, örhängen och…hmm ja det var typ det. Ska leta runt på nätet lite nu efter en fin väska. Behöver en examensgåva. Vill ha en röd Balenciaga, men den är så fasligt dyr och vet inte om jag vill lägga så mycket pengar på något rött.


Jag, Sandra, Feras och Johanna på ett speak easy party i East Village.

En reaktion på ”Tisdag 12.27

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s