Sweden here I come

Haha, åh vilket stressmoment det har varit fram tills nu. Hade bokat en bil som skulle hämta mig hemma för att ta mig till flygplatsen, den kom 45 min sent, plus att det var så sjukt mycket trafik och en olycka hade inträffat på motorvägen vi tog. Det hela gjorde att han fick köra världens omväg. Var helt säker på att jag skulle missa mitt flyg. 10 minuter innan incheckningen stänger var vi långt ifrån framme. Observera att jag har 4 väskor. Två strora, ett handbagage och en liten. Sprang som en dåre med allt, tappade saker, svettades, håret flög åt alla håll. Kommer fram, Flyger är inställt. YES liksom. Ville bara lägga mig och gråta. Gick i alla fall till disken och efter många om och men hittade dom ett flyg som kan ta mig till Island och senare vidare därifrån med samma flyg jag skulle tagit från början där. Han uppgraderade mig även från business till first class. Då får jag en egen säng på planet. HALLELUJA, tack för inställt flyg ♥

Nu har jag köpt upp mig på massa tidningar, ätit en stor middag här i loungen, druckigt lite för mycket cola light och pratat sönder min telefon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s