4:e Advent

Köpte mig en latte och tog en promenad i Central Park. För mig själv. Jag kanske är lite konstig men jag tycker det är skönt att strosa omkring i min ensamhet ibland. Sedan gick jag på en liten shopping tour innan jag mötte upp Peter för en fika. Hann med en middag på Shake Shack också. Nu har jag dock ont i magen efter dagens frossande.


Central Park

En reaktion på ”4:e Advent

  1. Åh jag ÄLSKAR Shake Shack!! Deras cheeseburgare och milkshakes är BÄST! Ingen sån isig sörja som finns på McDonalds utan bara så jäkla god!!! Kan du inte telepatera lite lunch till mig?? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s