Ska du till NY?

Klockan är 11pm och jag ska väl dra till Lavo om en timme eller två. Har sminkat mig och nu måste jag rota i garderoben efter något att ha på mig. Sista kvällen på ett tag 😦

På tal om det, är det någon som är intresserad av att hyra ett rum i New York? Kan vara ganska flexibel med datumen, men från nu på onsdag till slutet på januari är det ledigt. Jättebra område mitt på Manhattan, West 63rd. Precis bedvid LincolnCenter, Columbus Circle, Central Park etc. Supernära till precis allting! Alla tunnelbanelinjer finns även i närheten förutom den gröna. Endast $800 för hela perioden. Det är jäkligt bra med tanke på vad hotell kostar. Gym och tvätt i byggnaden, allt ingår. I priset ingår även en söt katt, haha. Två room mates, tjejer. Varav den ena knappt är hemma. Maila mig om du är intresserad: mikaela-ryden@hotmail.com


Gladare katt får man leta efter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s