Film och popcorn på G

Jag är lite seg i dag, gick all in i går. Tänkte egentligen ut och shoppa lite i dag, men först och främst måste jag köpa en resväska + resväskebälte. Vart hittar man sådanna? Som man kan spänna runt resväskan så den inte spricker. Nämligen stor risk för det. Orkar inte ta tag i det i dag. I stället ska jag poppa popcorn, lägga mig i sängen och kolla på film. Perfekt att jag vann 20 stycken gratis filmkoder från SF Anytime på Linn’s blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s