Gossip Girl inspelning

Sitter på Starbucks som vanligt och intar min frukost och morgonkaffe. Ska jobba vidare på uppsatsen också, väntar bara på feedback och min kompanjon som ej är tillgänglig.

Förövrigt så bor jag precis vid Empire Hotel, ni vet Chucks från Gossip Girl’s hotell. Så jag sitter alltid på Starbucks bredvid, och i dag är det GG inspelning här, så det är full rulle utanför och jag har den perfekta platsen för en tjuvkik. Hoppas Chace Crawford dyker upp. Eller nej förresten, för han är min framtida man och jag sitter här osminkad med en bulle på huvuduet i en Victoria’s Secret mjukisdress.

 

Åhhh nu såg jag precis Chuck (Ed Westwick) vandrande med sin hund inför kameran. Han lever! Mums vad snygg här är.

4 reaktioner på ”Gossip Girl inspelning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s