Christmas shopping

I dag tänkte jag att jag skulle börja jakten på julklappar. Fastnade, som vanligt, inne på Victoria’s Secret. Jag ÄLSKAR verkligen VS. Underkläderna, myskläderna, produkterna, ja allt! Dom har fått in så himla mycket fina presentförpackningar också. Dock måste jag tänka på att köpa saker som ej tar för stor plats i väskorna, vilket sådanna boxar gör tyvärr. Ska fortsätta min jakt senare i veckan. Måste dock köpa ytterligare en resväska, för allt detta kommer jag icke få med mig.

Annars har jag haft ett långt skypesamtal med Dennis, druckigt mängder av te och lyssnat på julmusik. Börjar komma in i lite christmas mode faktiskt.


Kom såklart hem med en påse från VS, hann inte köpa mer men var en sväng på Century 21 och fick lite idéer om vad jag ska köpa.

En reaktion på ”Christmas shopping

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s