Popcorn och annat kul

Jag har en ny addiction, det är popcorn! Kan liksom inte sluta äta. Så jobbigt att det fastnar så lätt mellan tänderna bara, haha. Dagens i-lands problem. I går tog jag det lugnt, kollade på film. The Contant Gardener, riktigt bra. Åt självklart popcorn under min lilla myskväll också.

Som jag nämnt förut är det deadline på uppsatsen nu på fredag, eller mer torsdag natt min tid. Så jag har absolut inget intressant att blogga om. Förutom att jag ska fira så jäkla hårt när den är inlämnad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s