Party Rock

I går var en riktig stress och panik dag, en vecka till deadline för min stora bachelor thesis. Allt har flytit på, inga speciella motgångar men såklart kom allt igår. Måste nu sitta och göra om hela modellen, dvs. typ halva uppsatsen. Men nu börjar det bli struktur igen och jag vågar nog påstå att jag ser ljuset i tunneln!

Behövde lägga tankarna på annat igår så gick såklart till Lavo. Jag, Sandra och G fick ett helt eget bord, plus en hel hög med drinkbiljetter, haha. På tre pers…Slutade ju bra. Nejdå, höll mig faktiskt till redbull och det tackar jag för i dag. Måste verkligen köra på ordentligt med uppsatsen nu.

I kväll blir det Lavo igen, LMFAO kör och är inbjuden till middagen innan också så det blir nog trevligt.  


Ok, en liten slurk blev det…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s