Pälsväst

Oj, vilka skills! Ska nog börja jobba inom redigering. Tänkte bara dela med mig till världen om min mysiga pälsväst. Den är så gosig och varm. Den är från Pepe_Jeans. Skulle egentligen föredragit om den var lite kortare, men då skulle den nog inte värma så bra som den gör. Om jag får plats i resväskorna ska jag nog införskaffa mig en kortare variant också. Dock måste jag nog hålla i pengarna lite då jag bokade flyg hem och det var ett jäkla rån om man ville hem innan jul. Tips: boka inte flygbiljett i sista stund såhär runt juletid. Kommer i alla fall hem 21 december ♥

3 reaktioner på ”Pälsväst

  1. Heeej! Älskar din blogg hur bra som helst 🙂 Har några killkompisar som åkte till nyc över helgen. Tror dom tänkte gå till Lavo en sväng. Vet du vem som är managern där? Eller vem man skall kontakta för lista? tusen tack 🙂

    1. Hej, tack vad kul 🙂 Ja, det vet jag, men dom går inte att kontakta för lista. Vet faktiskt inte vem man kontaktar. Kanske bäst att ringa/maila till Lavo angående det. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s