Thanksgiving in New Jersey


Bilder från thanksgiving som firades i Ramsey. Är så himla glad att jag fick tillbringa denna högtid med en bunt amerikanare. Har alltid velat uppleva en riktig sådan. Ramsey var även så mysigt! Anna och hennes familj bor i en jättefin villa precis vid sjön. Vi åt kalkon, pumpkin paj, glass, ostar, sallader och massa annat som hennes gulliga mormor stått och förberett hela veckan. Vi satt vid den öppna spisen och avnjöt allt gott medan vi delade med oss av våra livshistorier och så gick vi laget runt där alla fick berätta vad vi är tacksamma över.

En reaktion på ”Thanksgiving in New Jersey

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s