Starbucks Breakfast

Sitter som vanlig på Starbucks och äter frukost. Ska sitta här och finslipa uppsatsen. Sedan måste jag förbi min gamla skola och försöka få tag på lite papper som jag har krigat efter i några månader nu. En lunch med Kisub ska jag hinna med i Korea Town också.

Är fortfarande jättetäppt och det stör mig något enormt! Känns som att hela bihålorna är svullna och jag har lock för öronen. Väldigt irriterande när man ej kan tugga med stängd mun utan att få andnöd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s