Dumma MTA

Är hemma en snabbis för att lämna datorn och annat som jag ej orkar bära runt på. Tänkte skippa tunnelbanan och gå hädanefter. Dels för att ta vara på vardagsmotionen och dels för att jag senast betalade dubbelt för en månads metrocard. Maskinen nekade mitt kort hela tiden, så fick betala kontant i stället. Några dagar senare kollar jag på mitt konto och ser att det ändå dragits pengar. Kul! Inte var det lätt att försöka få pengarna tillbaka heller då jag inte fick något kvitto. Så nu blir det en prommis från 63:e till 32:a gatan. Borde i och försig åka till Brooklyn och hämta resten av mina saker, men vi tar det en annan gång. Det är ju så låååååångt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s