Vegas?

Jag och Sandra sitter och jobbar. Slurpar på en Snapple mellan varven och surfar runt lite. Har egentligen inte så mycket att jobba med så det blir nog en ganska lugn söndag i dag, kan behövas med tanke på att vi körde loss på Lavo i går.


Förövrigt undrar jag när jag var i Las Vegas? Min mobil sorterar nämligen bilderna efter location. Så tar jag en bild på Manhattan, aktiverar den gpsen och döper bilden till ”Manhattan”, väldigt finurligt sådär. Hittade dock denna i mappen Las Vegas…hmm…

En reaktion på ”Vegas?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s