Framtidsplaner

Nu börjar jag bli ganska trött på att skriva den här kandidatuppsatsen, nästa fredag klockan 16.00 är det deadline och jag längtar som bara den fastän jag önskar mig mer tid. Ska bli så skönt att lämna in den och känna att en sten lättar från axlarna. Efter inlämningen ska jag börja plugga till min allra sista tenta någonsin på undergrad nivå i public finance.

Men det slutar inte där…Planen är ju som sagt att söka in till master program här i New York. Efter mötet i torsdags (som för övrigt gick jättebra!) så fick jag ganska klart för mig vilken skola jag vill plugga på. Nu är det dock väldigt mycket att göra. Tanten var vädigt tveksam till att jag skulle hinna allt detta. Sista ansökningdagen är 30 April, så efter min tenta den 15 januari blir det är börja plugga som en galning till GMAT, skriva två ansökningsuppsatser, personligt brev, göra TOEFL (förstår ej varför man måste göra det när jag pluggat på amerikansk skola plus pluggat på engelska även i Sverige, men tydligen regel för alla som ej är amerikanska medborgare), skaffa tre letters of recommendation, göra en visa transfer, borde även skaffa mig ett välbetalt heltidsjobb då en master är rätt så kostsam. Glömde säkert en drös med saker där. Men allt går om man bara vill, och jag ska klara detta!

7 reaktioner på ”Framtidsplaner

  1. Jag har följt din blogg ett tag nu (hittade dig genom Linn Herbertssons blogg) men jag har aldrig kommenterat, därför tänkte jag göra det nu! Tänkte bara säga att jag gillar verkligen din blogg! Du skriver på ett så underhållande sätt att man sitter och småler sig igenom varje inlägg. Dessutom är det extra kul att jag också läser ekonomi (ska skriva min kandidatuppsats i vår) och har en kanin som är mer som en hund 😉

    tack för en kul blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s