Första Advent

Glad första advent! I dag har jag haft den tråkigaste dagen på länge. Har sovit, ätit världens starkaste mat (beställde allt med fem stjärnor i menyn), druckit te, kurerat mig och allt sånt man gör när man är sjuk. Min taktik är att svettas, snyta och kissa ut alla bakterier, haha. Därav den starka matbeställningen. Är även påklädd som att jag ska ut på expedition i Arktis. Vill inte veta hur det luktar under alla dessa klädlager. Är nog dags för en dusch nu.

Förövrigt är vädret helt underbart här. 17C och sol. Inte kan man tro att det är slutet på november och första advent. Det är en av alla saker jag älskar med New York, att vintern är så kort.
Hoppas verkligen på att jag mår bättre imorgon, skulle vara trevligt att ta en långpromenad i Central Park och kanske ta en brunch på någon mysig uteservering. Måste ju passa på att ladda med solenrgi innan man intar kalla, trista, gråa Sverige. Beräknar dock min ankomst en dag eller två innan jul för att minimera risken för vinterdepression.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s