Att skriva CV

Ber så hemskt mycket om ursäkt för min frånvaro! Jag har varit helt uppslukad i uppsatsskrivande hela dagen. Kom även på att jag kanske borde skaffa mig ett jobb, så jag började skriva ett CV. Men det var ju jättejobbigt. Tusen gånger svårare än att skriva en kandidatuppsats ju!

I dag är det grått här i New York. Men staden blir ju inte deppig för det. I kväll blir det middag på Bagatelle (hoppas på en kulinarisk matupplevelse), och sedan blir det Sidney Samson på Lavo. Kan ej slå fel 🙂 


Såhär såg det ut i morse när jag på väg till ”jobbet”

2 reaktioner på ”Att skriva CV

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s