Examen runt hörnet

Hej och hå, här jobbas det på! Tror och hoppas att jag och Cedric kan bli någolunda klar med vår uppsats tills på fredag. Då har vi tre veckor att finslipa den och det vore perfekt. Hoppas, hoppas, hoppas! Kan inte fatta att jag är klar sen. Har en tenta i mitten på januari, och opponering på uppsatsen 11-13 jan. Sen är jag done! Vart har alla dessa år tagit vägen?

Sedan väntar en två-åring master också. Heja, heja!

3 reaktioner på ”Examen runt hörnet

  1. Tiden gick verkligen fort, du är så duktig =) haha tyvärr hann jag inte uppleva de, såg verkligen ful ut som vanligt och namnet jag skev ser ut som en 3 åring har skrivit… Het snett!

    1. Tänkte söka till Zicklin school of business (Baruch College), dom har ett program som jag verkligen vill gå. Annars tänkte jag kanske söka till PACE också. Jag kan inte söka förrens fall2012 så måste till sverige 5-6 månader nu, blir väl att jobba då 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s