NIKO

För ett par dagar sen åt vi en smaskig middag på NIKO, en rätt så ny japansk resturang som blivit väldigt poppis här i NYC på senaste tiden. Jag var sugen på sushi, så beställde endast in olika rolls, men har hört att deras mat är fantastiskt. Deras tuna tacos har fått många goda ord, så den måste jag definitivt testa nästa gång. Sushin var riktigt god och jag måste tipsa om deras hot tuna roll som var helt fantastisk! Godaste sushin jag har ätit.


Bild från http://helloniko.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s