FRIDAY

Har precis tagit en dusch och smörjt in mig med min vanilj body butter jag fick av Cedric och Dennis i bday present. Luktar som en vaniljstång här! Jag har verkligen gulliga killkompisar♥ dom köper alltid produkter till mig i födelsedagspresent. Har ju en kärlek till produkter av alla dess slag.

Sitter och väntar på att Sandra ska komma hem från jobbet. I kväll ska vi ut och äta med några kompisar och sedan blir det partaj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s