Fig & Olive + LAVO

Gårkvällen började med middag på Fig&Olive. Fy satan vilken jäkla god mat, om man får svära. Jag var redan mätt efter förrätten men jag kunde inte behärska mig. Vi fick in typ allt från menyn och varenda rätt smakade gudomligt. Det börjar rinna lite i munngipan här när jag tänker på det.
Sedan bar det av till Lavo. A-trak (han från Duck Sauce) körde och det var grymt bra som vanligt!


Jag och min finis


Maaaaaat<3


The gang

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s