Wednesday shopping

I dag hade jag två saker på min shoppinglista: Collagen tabletter och ett paraply. Tror ni jag fick med mig något av detta hem? Nej, precis. Kom istället hem med en hel påse full med underkläder från Victorias Secret, en klänning och en topp från Forever21, en väska från SoHo och massa smink och nagellack från Sephora.


Har länge letat efter en cremefärgad väska med guldkedja i lagom storlek. Den jag ville ha från Donna Karan har gått ur sortimentet, men denna var nästan snyggare!

2 reaktioner på ”Wednesday shopping

  1. Jag är nyfiken på NY och på hur ett vardagsliv där kan se ut. Sen gillar jag även att höra om platser och restauranger du varit på då jag ser det som mkt bättre tips är turistsajter!

    1. Kan göra ett inlägg om det. Ja, absolut. Jag håller med dig. New York är så stort och de flesta turistguiderna tar ju bara med de största mest kända sakerna känns det som. Det finns ju så mycket mer. Har försökt börja länka till yelp (sida med information och precis varje ställe i New York med reviews etc) när jag besöker något ställe, ska försöka tipsa om mer platser! Tack för din respons 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s