Tell me!

God morgon från New York! Dagen kommer i vanlig ordning spenderas på NYPL med uppsatsskrivande. Är lite trött, men dränker denna känsla med kaffe i mängder. Det var meningen att jag, Viri och Sandra skulle dela på en flaska vin i går kväll. Men det blev två. Vi satt på ett jättemysigt ställe vid 17th and 6th och där råkade dom även ha 50% off på tisdagar, så notan för detta landade på $14 haha. Skrattretande billigt.  

Förresten, vad vill ni läsa om i bloggen? Jag har liksom runt 600-700 läsare om dagen men typ en kommentar per inlägg, om ens det. Tell me! Vad vill ni veta? Vad vill ni se?

7 reaktioner på ”Tell me!

  1. men vad tradigt att inte få några kommentarer med sådär många läsare! då måste jag ju skriva. läser din blogg och vill väl bara ha lite mer uppdatering kanske? annars är det rätt skojig ton i bloggen tycker jag 😉

  2. Sorry, kommenterar inte heller så ofta, men läser med nöje 🙂 Tycker det är roligast att läsa och och se bilder från ditt NY-liv. Skulle vara kul att se mer bilder från där du bor, pluggar, skolan osv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s