Så det så

Detta är vad jag sitter och sysslar med för tillfället. Försöker utforma en regressionsmodell hur deltagandet i mikrofinansiella organisationer påverkas av faktorer så som antal barn i hushållet, utbildning, inkomst etc. Väldigt intressant men det har tagit över två månader att samla data och jag har fortfarande brist på det. Min fråga är alltså ”does microfinance organizations reach the poorest of the poor?”. Det är vad jag sitter och forskar och kalkylerar på dagarna i ända. Jag är alltså inte bara en partyprinsessa, som det kan verkas framstå i bloggen.

2 reaktioner på ”Så det så

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s