My Name is Thursday

Ska snart packa ihop och gå hem för dagen. Började med en frukost på Starbucks (ovanligt) medan jag skrev lite på uppsatsen, sedan förflyttade jag mig till mina gamla hemtrakter här på Upper East ♥. Kan nämligen inte sitta på min vanliga plats längre då jag har en indisk stalker på ca 50 år. Han kommer varje dag och knackar mig på axeln:

”Mikaaela do you want to take a coffee”
”Miikaaaaellaa i bought you a kitkat”
”Mikaelaaaa i wanna take you to scandinavian house for swedish lunch” (som att jag aldrig ätit svensk mat förut)
”Mikaelaaa i bought you a tea”
”Mikaaaelaa you are my friend”

Osv. Och nu har han även börjat ringa mig eftersom jag var tvungen att lämna mitt telefonnummer på mitt bibliotekskort som han tjuvade. Inte för att jag svarar, men han spelar in voice mails hela tiden. HJÄLP MIG!

Har varit jättevarmt och soligt i dag också. Enligt min telefon skulle det regna, så jag satte på mig stickad tröja, pälsväst och gummistövlar. Väldigt lyckat! Har svettats ihjäl.


Älskar min nya stickade tröja jag köpte här om dagen på DKNY. Den är så himla varm och mysig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s