Starbucks

Sitter pa Starbucks och sveper kaffe efter kaffe medan jag gor research. Forlorade nagra timmar under dagen da jag var tvungen att aka ut till Brooklyn och hamta lite grejer, anvander Dinos lagenhet som nagot slags storage, haha. Riktigt snallt av honom att jag far ha massa saker dar! Ska snart hem och fixa till mig infor kvallen. Testar nagot nytt ‘share location’ har btw. Vi far se vad som dyker upp pa datorskarmen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s