NYC

Yo, yo, yo! I’m back in the City! Har sprungit runt vid Union Square i dag och fixat mitt mobilabonnemang, bankärenden, metrocard etc. Sitter på Starbucks vid Astor place nu, ska jobba lite innan jag drar runt på en tur i SoHo. Behöver nödvändigheter som shampo, balsam etc. Senare ikväll ska jag troligtvis ta ett glas vin med Sandra och lite annat folk. Beror på, bor hos Henrik och Dino för tillfället men har ingen egen nyckel så lite jobbigt om jag måste väcka dem mitt i natten sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s