Vi löser världssvälten!


Sitter i skolan och försöker se normal ut när jag fotar mig själv så att omgivningen inte ska tro att jag är ett psyko.
Jag och Cedric jobbar på vår bachelor thesis, jag är ju så jäkla emotionell av mig så jag sitter med tårarna i ögonen ibland, haha. Vi skriver nämligen om microcredit institutions och försöker lösa gåtan om how to reach the poorest of the poor, så dom can get access to the creditmarket. Eh ja ursäkta språkblandingen, men orkar inte formulera om det på svenska för vi skriver på engelska, låter så töntig.  Anyway, så ska vi lösa detta problem och vidare ska vi lösa all fattigdom i världen så det så!

En reaktion på ”Vi löser världssvälten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s