Hard Work

Sitter här och jobbar lite på uppsatsen. Mitt skrivbord ser för tillfället ut som värsta nördplatsen med fyra stycken datorer uppradade. Använder bara tre men ändå. Ska försöka jobba på lite här så jag kan gå tidigare imorgon, måste verkligen köra en snabbrunda på stan och införskaffa lite nödvändigheter. Åker till New York på måndag och det är bara söndag jag har ledigt, då måste jag packa och vara bakis!


Gjorde jättegod wok till middag, slurpigt! Man ser ju hur nöjd jag är och hur slickad tallriken är. Och fy, man blir ju stressad av att se mitt skrivbord. Den där stora datorn är ju skrattretande. Måste röja upp innan jag kan fortsätta.

En reaktion på ”Hard Work

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s